A k t i v i t e e t i t

K L A M I L A N  K Y L Ä  J A  K E S Ä T O R I
Kesätorit Klamilan torilla kesällä 2019 perjantaisin 7.6, 14.6, 28.6, 5.7, 12.7, 19.7, 26.7, 2.8, 9.8 ja 16.8.  KLAMILA


A R K T I K A – P Ä I V Ä T  2 0 1 9
Arktisten lintujen muutto, arktika, on yksi näyttävimmistä lintumaailman tapahtumista. Upeimmat hetket koetaan vuosittain toukokuussa, kun Suomenlahtea pitkin matkaa miljoonia vesilintuja ja satoja tuhansia hanhia kohti arktisia pesimäalueitaan. Virolahti on paras paikka seurata arktikaa!

Arktika

 


T A K A T A L O  &   T O M P U R I  B R E W E R Y
Takatalo & Tompuri Brewery on Ravijärven kylässä sijaitseva panimo. Mökiltä panimolle on matkaa n. 10 km. Panimon omistavat maanviljelijät Mikko Suur-Uski ja Juha Kokkala. Oluessa käytettävät mallasohra, kaura ja vesi tulevat isäntien omilta tiloilta. Laadukkaasta ja korkealuokkaisesta raaka-aineista pantu olut on makumatka esi-isien juurille, jotka aikoinaan metsät pelloiksi kaskesivat. Aina on pantu.

Tiedustele Juhalta olutta panimon myymälästämme ja sovi ennakkovaraukset etukäteen!
℘ Myös Kaski -olut tastingit alk. 25€/hlö.
Juha Kokkala p. 050 462 8663

kaski_theme


S A L P A L I N J A
Salpapolku tarjoaa hyvät mahdollisuudet ulkoiluun ja virkistykseen luonnossa. Salpalinjaa mukaileva 50 km:n mittainen retkeilyreitti Salpapolku tutustuttaa sekä Salpalinjan kohteisiin, että Kaakkois-Suomen upeaan luontoon ja kulttuuriympäristöön.  Yhdensuuntainen reitti kulkee Virolahden metsien, mäkien ja peltojen halki Miehikkälään, aina Etelä-Karjalan rajalle saakka. Matkalla voi tutustua opastauluin varustettuihin Salpalinjan kohteisiin, kuten erilaisiin teräsbetonikorsuihin, luoliin ja muihin linnoitteisiin. Salpapolun varrelle sijoittuvat myös Virolahden Bunkkerimuseo sekä Miehikkälän Salpalinja-museo.

korsu_2


H A R J U N  O P P I M I S K E S K U S
Harjun oppimiskeskus, Kiessi-museo, Kesäkahvila Kiessi ja Ravintola Aura sijaitsevat vain 3 kilometkin päässä Villa Vähäjärvestä. Harjun kartanomiljöö tarjoaa loistavat mahdollisuudet erilaisten retkien, kokousten, koulutusten, leirien ja juhlien järjestämiselle.

Harju_majoitus_0


 

Z S A R  O U T L E T   V I L L A G E
Zsar Outlet Village on ensimmäinen aito outlet- kauppakeskus Suomessa – ja täysin uudentyyppinen ostoskohde. Zsarin muodin, kodin ja kauneuden liikkeet edustavat kansainvälisiä huippumerkkejä, ja kaikki tuotteet ovat aina ja joka päivä 30-70% normaalihintoja alhaisemmat. Zsar sijaitsee  Vaalimaalla, 20 kilometrin päässä mökiltä.

ovi8154